Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jeni-el.dk/jenitech.dk/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Om Jeni TECH A/S | Jeni Tech

Om Jeni TECH A/S

Erfaring, nytænkning og resultater.

 

Jeni TECH

Jeni TECH er et autoriseret el-installationsfirma, der udfører opgaver inden for el-installation, opsætning af it-netværk og sikringssystemer.

Værdier

Jeni TECH ønsker at tilbyde den bedste service til kunderne og bygger på de tre grundsten ”Erfaring, nytænkning og resultater” der motiverer og giver drivkraft i virksomheden. Det er ud fra disse 3 begreber vi definerer, hvordan vi ønsker at fremstå.

Vores mål opnås i tæt dialog med vore kunder, og vi ønsker kun at levere løsninger med fuld tilfredshed og af højeste kvalitet.

Derudover mener vi, at de bedste relationer skabes med kommunikation, et smil og god service.

Historie

1980: JE-NI el, der er en autoriseret el-installationsvirksomhed  etableres af Hans Jørgen Jensen og Frode Bundgaard Nielsen.

1998: Hans Jørgen Jensen og  Henny Jensen overtager JE-NI el

2007: JE-NI el indleder samarbejde med C.I. International, der har speciale inden for svagstrøm og sikringssystemer. Virksomheden drives af Christian Iversen og Britta Iversen.

2010: Jeni TECH A/S bliver stiftet af Hans Jørgen Jensen samt sønnerne Morten og Jacob med fortsat samarbejde med Christian Iversen fra C.I. International.