+45 75 75 75 49 mail@jenitech.dk

Erfaring, nytænkning & resultater

Vores mål opnås i tæt dialog med vore kunder, og vi ønsker kun at levere løsninger med fuld tilfredshed og af højeste kvalitet.

Derudover mener vi, at de bedste relationer skabes med kommunikation, et smil og god service.

2010

Hans Jørgen Jensen og hans sønner, Morten og Jacob, stiftede Jeni TECH A/S, en moderne og innovativ forlængelse af JE-NI el. Denne nye virksomhed fortsatte samarbejdet med Christian Iversen fra C.I. International, hvilket styrkede deres tekniske ekspertise og fortsatte forpligtelsen til at levere enestående service.

2007

JE-NI el indledte et frugtbart samarbejde med C.I. International, en virksomhed med speciale inden for svagstrøm og sikringssystemer, drevet af Christian Iversen og Britta Iversen. Dette samarbejde udvidede virksomhedens rækkevidde og tilbød kunderne et bredere spektrum af tjenester.

1998

Hans Jørgen Jensen og Henny Jensen overtog JE-NI el, og fornyede virksomhedens vision og forpligtelse til at levere høj kvalitet og pålidelig el-service.

1980

JE-NI el blev etableret som en autoriseret el-installationsvirksomhed af Hans Jørgen Jensen og Frode Bundgaard Nielsen. Denne nye virksomhed repræsenterede starten på en lang og succesfuld rejse inden for el-sektoren.