Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jeni-el.dk/jenitech.dk/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Lorenzen Ejendomme I/S | Jeni Tech

Lorenzen Ejendomme I/S

Europahuset Århus

 

Adgangssikring

Jeni TECH har installeret adgangssikring i Europahuset. Systemet er bygget op med 45 kortlæsere og en elevatorkontrol. Med sine 12 etager, mange indgangsdøre og forskellige lejere er der stor udfordring i at håndtere, hvem der kommer ind hvor og hvornår. Dette kan systemet nemt håndtere,  og man kan i den brugervenlige software let definere åbne/lukketid og adgangsforhold for den enkelte person. Hvis en lejer ønsker at holde længe åbent f.eks p.g.a en reception kræves ikke  mere end et par klik, så er elevatoren og hoveddøren åben i det ønskede tidsrum.  I Europahuset administreres systemet af I/S Lorenzen ejendomme der kan logge på systemets server fra hvilken som helst pc da systemet er online hele tiden via internettet. Det giver stor flexibilitet i den daglige administration af de omkring 500 personer, der har deres gang i huset.

“Installationen af adgangssikringen i Europahuset har løst et stort problem for os som udlejere. Vi slipper de for problemer, som traditionelle nøgler medfører – fx ved tab af nøgler og tyveri. Det er let for os i dag at ‘spærre’ et adgangskort og oprette et nyt. Det giver stor fleksibilitet i dagligddagen og det er let at administrere,” siger Anette og Susanne Lorenzen, der er ejer af Europahuset. “Vi synes, at Jeni TECH har udført et professionelt arbejde for os.”